Дебют: Какво да очакваме от обновената Kia Seltos СНИМКИ

  • 16.11.2022 10:10 /
  • 2073 /
  • 0
Дебют: Какво да очакваме от обновената Kia Seltos СНИМКИ

Корейският кросоувър ще бъде показан на 17 ноември на автомобилното изложение в Лос Анджелис.

Макар и тийзърните изображения да не са много показателни за това, което ще бъде представено, ние знаем как всичко ще изглежда, защото през лятото в Южна Корея обновеният вариант на колата вече бе представен. 

Решетката на радиатора ще стане по-голяма, на нея ще има подсветка, която ще е продължение на дневните светлини, оптиката ще бъде обновена, както и предната броня. По нея ще се появят спортни въздухозаборници. 

Кросоувърът има нови задни светлини, а по-изразената задна броня трябва да подчертае възможностите за задвижване на всички колела на модела.

Кабината ще има ново 10,25-инчово цифрово арматурно табло и 10,25-инчова информационно-развлекателна система. Можете също така да очаквате нови вентилационни отвори и други малки актуализации.

В Южна Корея актуализираният Seltos се предлага с два двигателя, включително атмосферен 2.0-литров четирицилиндров двигател с мощност 147 к.с. и 1.6-литров суперчарджър, произвеждащ 195 к.с.

Вероятно в диапазона на мощността (както и на външен вид) всичко ще бъде същото като в корейската версия, но ще разберем подробностите в четвъртък.

КОМЕНТИРАЙ