Dacia показа най-страхотния Duster досега СНИМКИ

  • 27.02.2022 9:50 /
  • 69987 /
  • 3
Dacia показа най-страхотния Duster досега СНИМКИ

Dacia Duster от сегашното поколение беше подложен на планирано обновление миналата година. Кросоувърът запазва всъдеходните си качества и идеалното съотношение цена-качество.

В същото време той придобива приключенски вид и просторен комфортен интериор. Продажбите на модела бързо са се увеличилие. Мотивирана от този успех, компанията представя нова версия на автомобила с представка Extreme SE в името.

Новият автомобил ще заеме място в горната част на гамата и ще се превърне в неин флагман. Цената му ще бъде 29 300 долара. Това е най-скъпият автомобил в историята на Dacia.

Топ кросоувърът се различава от стандартната версия по черните 17-инчови алуминиеви джанти и ексклузивния цвят на каросерията Urban Grey. Това се допълва от вложки от сив кварц и оранжеви акценти върху радиаторната решетка, релсите на покрива.

Вижте как новата Dacia Logan бе ускорена до максимална скорост ВИДЕО

Салонът също е претърпял редица промени и изглежда по-престижен и луксозен. Той е оборудван с мултимедийна система Media Nav с 8-инчов екран, климатичен контрол, камери за наблюдение на целия автомобил, отопляеми седалки, прибиращ се подлакътник, круиз контрол, два USB порта и система за предупреждение за слепи зони.

В тапицерията са използвани здрави текстилни материали и кожа. Има и оранжеви акценти.

Dacia Duster Extreme SE се предлага с 1,3-литров TCe двигател с мощност от 148 к.с., съчетан с 6-степенна автоматична скоростна кутия EDC. Такъв вариант струва 28 000 долара.

Dacia Sandero впечатли с по-добра управляемост от VW Golf и Audi A3 ВИДЕО

За версията с механична скоростна кутия е необходимо да се платят 26 хиляди долара. Титлата на най-скъпата версия е за тази с 1,5-литров турбодизел DCi с мощност 113 к.с. Тя ще струва на купувачите 29 300 долара.

Предварителните поръчки за новост ще започнат през април тази година, а първите доставки са планирани за май. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Иван
    27.02.2022 12:10
    Страшен автомобил. Уникат.
  • Петков
    27.02.2022 12:44
    Така се развълнувах,че няма да мога да заспя.
  • Ура Ура Ура
    28.02.2022 11:11
    Оранжево небето, оранжево морето, оранжева тревата, оранжев и градът. С оранжевите майки, оранжеви дечица, оранжеви китари, оранжево звънят.