Бюджетният кросоувър на Nissan за $8 хиляди бе показан на официални СНИМКИ

  • 18.10.2020 9:50 /
  • 6973 /
  • 1
Бюджетният кросоувър на Nissan за $8 хиляди бе показан на официални СНИМКИ

Бюджетният кросоувър Nissan Magnite 2021 се подготвя за премиерата си, която ще се състои на 21 октомври. Този обещаващ модел е очакван от известно време. Сега производителят показа новия автомобил на официални фотографии.

На кадрите компактният кросоувър на Nissan е в лек камуфлаж, който обаче не пречи на възприемането на дизайна. Вече виждаме, че кросоувърът почти напълно съответства на концепта, показан по-рано. Новият модел на Nissan изглежда много впечатляващо.

Предната част се откроява с много необичайния си и стилен дизайн благодарение на голямата фалшива решетка на радиатора и тесните фарове. Визията се допълва от въздухоуловители и щампи с необичайна форма.

В задната част си струва да се отбележи малък спойлер на вратата на багажника и необичайни светлини, които почти напълно съответстват на тези на концептуалния Nissan Magnite. Страхотно е, че серийният автомобил изглежда почти без изменения.

Шофьор навъртя с Nissan 1,6 млн. км, ето какво се е случило с колата (ВИДЕО)

Очаква се купувачите да могат да избират между атмосферен 1-литров двигател с мощност 72 к.с. и турбо версията му с мощност 95 к.с. Ще се предлагат ръчна трансмисия, роботизирана скоростна кутия и вариатор. Кросоувърът ще бъде компактен - по-малък от 4 м дължина.

Изумителният сериен Nissan за 1 млн. евро бе представен официално ВИДЕО

Очакваната цена на Nissan Magnite ще бъде $ 8 000 за базовата модификация. Първоначално новият автомобил ще се появи в Индия, но след това ще се появи и на други пазари. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Fire BG
    19.10.2020 8:22
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/