Бясно преследване по магистрала между наркомани и смела полицайка ВИДЕО

  • 13.07.2020 8:18 /
  • 14202 /
  • 0
Бясно преследване по магистрала между наркомани и смела полицайка ВИДЕО

Полицаите от окръг Марион забелязали на пътя обявена за издирване кола Hyundai Elantra, в която са се намирали двама мъже. 

Полицаят Саманта Хорн се опитала да спре автомобила, но престъпниците не изпълнили нейните указания, след което започнало бясно преследване. 

Обърнете внимание - в третата минута на видеото ( 2:15) автомобилът на престъпниците преминава през специална лента с шипове, която пука гумите. Полицейският автомобил пък изпреварва колата на престъпниците отдясно. 

Въпреки спуканите гуми на колата, шофьорът на Hyundai-я отказва да спре и продължаваа да натиска газта. Но след около 50 секунди след пробиването си предното ляво колело не издържа, гумата изхвърча в движение и джантата се оголва. 

Но и това не спира шофьора. Той въпреки всичко продължава да се опитва да ускори колата, но губи управление и се забива в друг автомобил, а след това патрулка го удря странично. 

 

Не искайки да се предава, престъпникът отново се опитва да избяга, но Хорн с удари изтласква колата му на тревния разделител на магистралата с помощта на своя тежък Ford Explorer.

В колата беглец е имало двама души - Харли Мур и Харисън Блодник.

Впоследствие е установено, че мъжете са се намирали под въздействието на наркотици.

 

 

КОМЕНТИРАЙ