Bugatti разработва модел за всекидневна употреба

 • 07.03.2020 8:50 /
 • 961 /
 • 2
Bugatti разработва модел за всекидневна употреба

Bugatti обмисля да пусне нов по-практичен модел за ежедневна употреба. Това разкри ръководителят на френската марка Стефан Винкелман. По думите му вторият сериен автомобил на Bugatti ще бъде "кола за всеки ден", като ще се различава много от хиперколата Chiron.

В САЩ показаха новия уникален мотоциклет Урал, създаден за приключения СНИМКИ

По-рано беше съобщено, че Bugatti води преговори с Volkswagen за възможността за разработване на нов автомобил, който може да се превърне в по-удобна и достъпна алтернатива на Chiron. По предварителни данни, от Bugatti са замислили четириместен електрически гранд турьор или кросоувър на стойност от 500 хиляди до 1 милион евро.

В момента Bugatti произвежда около 100 автомобила годишно, но новият модел ще може да увеличи производството до 600-700 автомобила.

Ето какво се случва с автомобил, след удар в стълб със скорост 84 км/ч ВИДЕО

През септември 2019 г. Винкелман заяви, че компанията би искала да види в своята гама автомобил, който по концепция ще бъде по-близо до кросоувър, отколкото до традиционния суперкар.

В същото време Bugatti многократно е заявявал, че компанията никога няма да произвежда SUV. Винкелман обаче отбеляза, че това изобщо не означава да се откаже да разработи нов автомобил с високо място за сядане и по-просторен интериор.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php
  07.03.2020 16:45
  http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php
 • http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php
  08.03.2020 16:08
  http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php