Брутално ВИДЕО 18+: Шофьори се млатят насред задръстване на пътя

  • 26.07.2019 9:50 /
  • 26737 /
  • 0
Брутално ВИДЕО 18+: Шофьори се млатят насред задръстване на пътя

Пътните служби по магистрала М4 Дон в Русия явно имат затруднения и не са успели да решат напълно проблема със задръстванията през лятото. Например, според мненията на пътуващи в мрежата, често по пътя от Воронеж до Ростов на Дон се събират голям брой автомобили, които едва, едва се движат и това изнервя всички водачи.

Някои шофьори се опитват да преодоляват задръстванията като минават по лентата за принудително спиране, провокирайки конфликти с другите участници в движението, един от които е запечатан на видео от очевидец и публикуван в социалните мрежи.

Запечатаха на ВИДЕО едно от най-шокиращите мелета между шофьори на пътя

Сблъсъкът между „хитреците“ и шофьорите на камиони, които блокирали преминаването им, се е превърнало в ръкопашен бой. На кадрите се вижда как в разгара на битката единият от участниците в схватката се е въоръжил с бухалка, а друг извадил травматичен пистолет и го размахва във всички посоки.

Екшън! Двама шофьори си спретнаха свирепо меле с юмруци насред улицата (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Скоро обаче мъжете успокояват страстите, влизат в машините си и продължават по пътя си под жаркото слънце. Според информацията, никой не е пострадал при боя. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ