Бруталният пикап Renault Niagara ще стане сериен

  • 30.10.2023 10:45 /
  • 45633 /
  • 2
Бруталният пикап Renault Niagara ще стане сериен

Renault представи в Бразилия пикап, базиран на новата платформа Duster. Този „див“ пикап има ярък и атрактивен дизайн, който обаче ще бъде леко опростен в производствената версия.

Външният вид на автомобила ще бъде стандартен, без багажник на покрива, допълнително осветление и три резервни гуми. Въпреки това не се предвиждат съществени разлики от концепцията.

Дължината на Renault Niagara е около 4900 мм. Въпреки че информация за задвижването все още не е разкрита, съобщава се, че колата ще бъде хибридна и ще може да изминава част от пътя на електричество.

Пикапът ще има монококова каросерия, което означава, че товароносимостта му ще бъде ограничена. Този модел обаче е предназначен за страните от Латинска Америка и се планира да бъде пуснат преди 2027 г.

Той ще замени пикапа Oroch , базиран на първото поколение на обновения Renault Duster .

В допълнение, Renault наскоро представи кросоувъра Kardian в Бразилия, който може да се счита за алтернатива на Sandero Stepway.

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • mikka
    31.10.2023 0:03
    Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: -----> https://lmy.de/keto
  • Разбирач
    31.10.2023 13:09
    До 2027 може да се откажат ,но все пак тази новина здраво ме разтърси.Моля покажете какво да очакваме за 3038 година,че ми е важно.