Брутална вендета! Заляха автомобил с монтажна пяна (СНИМКИ)

  • 22.09.2018 10:20 /
  • 5134 /
  • 3
Брутална вендета! Заляха автомобил с монтажна пяна (СНИМКИ)

Инцидентът е станал през нощта в в близост до жилищната сграда в руския град Волгоград като фотографиите на необичайно изглеждащата с пяна автомобил Skoda Kodiaq се появиха в социалните мрежи и предизвикаха множество коментари. 

Неизвестни злосторници, под прикритието на тъмнината в нощните часове, са запълнили с монтажна пяна всички отверстия на колата. Кодиакът е съвсем нов, а цените за този модел при дилърите започват от около 18 хил. евро.

С какво е ядосал собственикът на шкодата хулиганите, само можем да гадаем. Според повечето коментари в мрежата, най-вероятно той е бил наказан за неправилно паркиране, или е дължал пари на някого.

Има и потребители в интернет, които пишат ехидно: "за зимата са го подготвили, за да не духа", "трябва да го направя на бившия си", "най-вероятно, провинението му не е много тежко, иначе кой знае какво щяха да му направят, а това е така - за предупреждение..."

Каквато и да е причината,  наказанието си е брутално: малко вероятно е сега да бъде възможно да се почисти пяната без да се повреди боята. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Питам
    22.09.2018 13:10
    Вие така разпространявате опита на блядовете ли?
  • Бравос
    22.09.2018 19:06
    Давайте акъли от цял свят какви мръсотии могат да се правят
  • Ричарт
    23.09.2018 14:00
    Сигурно собственика има големи заслуги, за да го удостоят с такова внимание.