Британски блогър похвали Лада Нива и след това я удави ВИДЕО

  • 05.07.2021 8:35 /
  • 4406 /
  • 1
Британски блогър похвали Лада Нива и след това я удави ВИДЕО

Във Великобритания авторите на YouTube-канала The Late Brake Show решиха да направят тест-драйв на нова Lada Niva Legend. Както се и предполага, блогърите направиха това в местност с пресечен терен. 

Нивата успешно се справи с черния път и премина през водно препятствие. 

Шофьорът обаче реши, че това не е достатъчно. Той поиска да премине през ново и по-голямо водно препятствие. Почти веднага обаче колата частично се потопи под водата - локвата се оказа доста дълбока. На водещия дори се наложи да се спасява през задната врата. 

След това шофьор с Land Rover изтегля Niva-та на сушата. Блогърите после източват водата от руския всъдеход и успешно запалват двигателя му. 

Намирайки се вече у дома си, британският блогър прави проверка на изсушената Lada Niva Legend. Отбелязва се нейната проходимост и простота на ремонтите - моделът дори е сравнен с Defender. 

Нивата все още се оборудва с двигател с обем 1.7 литра и 83 конски сили. Скоростната кутия е 5-степенна механика. Всъдеходът разполага още с постоянно задвижване на четирите колела, раздатка с ниски скорости и блокировка на диференциала. 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Мотиката
    06.07.2021 6:02
    А защо не напишете адреса за да си купя този Звяр.......????