BMW показаха първата снимка на най-новата "Тройка"

  • 20.09.2018 11:12 /
  • 8197 /
  • 1
BMW показаха първата снимка на най-новата "Тройка"

BMW разпространи първия тийзър, посветен на новото поколение на 3-та серия. Баварският автомобилен производител в последните месеци многократно заяви, че в отделите за разработка на компанията тече работа по новата кола. Компанията дори пусна собствени "шпионски" снимки от изпитанията на прототипа. 

На тийзъра се виждат фаровете със запалени дневни светлини, както и класическите бъбреци на решетката на радиатора. В случая тя се обединява с предната оптика, за разлика от останалите последни модели на BMW.

Говори се, че новата кола ще е по-лека с 55 килограма, отколкото предишния модел. Освен това, инженерите са повишили якостта на каросерията и при това са запазили идеалното разпределение на теглото по осите в пропорцията  50:50.

Очаква се, че BMW M340i M, която ще бъде разсекретена първа, ще бъде снабдена с 3-литров 6-цилиндров редови бензинов турбиниран двигател B58. Мощността му ше е 360 конски сили. Базовият автомобил ще бъде със задно задвижване на колелата и 8-степенна автоматична скоростна кутия. Системата 4х4 xDrive ще бъде опция. Засега не е ясно, дали новата кола ще има и механична скоростна кутия.

Специално внимание при разработката на новата Тройка е обърнато на окачването на автомобила. Ходът на новите амортисьори е увеличен, като е създаден добър баланс между спорта и комфорта при шофиране. Моделите BMW M340i ще са със спортно окачване, при което просветът ще е с 10 милиметра по-малък.  

Всичките подробности за най-новата Тройка на BMW ще бъдат разсекретени по време на презентацията на автомобила в рамките на автомобилното изложение в Париж.  

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • БМВ ТОТАЛНО СА ДЕГРАДИРАЛИ !
    20.09.2018 21:22
    НИЩО НОВО НЕ ПРАВЯТ