BMW отново избра България, за да рекламира на най-новата си лимузина ВИДЕО

  • 23.08.2023 8:10 /
  • 3445 /
  • 1
BMW отново избра България, за да рекламира на най-новата си лимузина ВИДЕО

BMW отново избра България, за да представи един от върховите си модели, след като през миналата година компанията използва кадри заснети у нас за представянето на XM, пише Факти бг.

Сега германците са избрали столицата ни, за да заснемат рекламата на новото BMW i7 Protection, което е бронираната версия на електрическия флагман i7.

Кадри споделени от профила на BMW Сърбия в Instagram показват две бронирани лимузини движещи се по жълтите павета, като на част от снимките те са придружени и от полицейски мотори, отново дело на германската марка.

Освен тези снимки, официалното видео, което представя BMW i7 Protection, също е заснето у нас, като за целта е използван околовръстният път на София.

Макар външно да не се отличава много от стандартния модел, бронираната лимузина е от клас VR9 и може да устои на патрони с калибър 7.62х54, които се използват от множество картечници.

Подът и покривът могат да издържат на обстрел с дронове или експлозиви. Освен електрическа, бронираната лимузина се предлага и с конвенционален 4.4-литров двигател, чийто резервоар може да се запуши сам, ако бъде прострелян.

Теглото на лимузината е 4.45 тона при електрическата версия или с около 1.6 тона повече от това на стандартния модел.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Тити
    23.08.2023 20:17
    Нали сме с големи финансови възможности! Ще ги изкупим всички!