Блогъри разглобиха новата Lada Vesta и провериха нейната безопасност ВИДЕО

  • 19.09.2023 7:10 /
  • 10915 /
  • 2
Блогъри разглобиха новата Lada Vesta и провериха нейната безопасност ВИДЕО

Авторите на канала "Club Service" провериха качеството на изработката на автомобила Lada Vesta NG. Блогъри разглобиха седана и провериха как са направени елементите за безопасност.

По-специално, авторите на канала провериха качеството на заваряване на силови елементи и усилватели.

На първо място, авторите обърнаха внимание на напречните усилватели в кабината. Също така и на платформата за закрепване на седалката. Авторът на канала, Иля Свиридов, отбеляза, че закрепванията към централния тунел на жаргона на заварчиците могат да се нарекат "прихващания".

Блогърът свърза хлабавото прилягане на елементите с евентуалното желание на завода да се направи прогнозирана деформация. Въпреки че, отбеляза авторът, световните автомобилни производители не прибягват до такива практики.

Освен това вниманието на Свиридов бе привлечено от уплътненията на вратите - те се оказали с формата на маркуч, а на профила на вратата.

Новата Lada Vesta започна да се продава през пролетта на тази година. Най-бюджетната версия на Comfort струва от 1 280 000 рубли (около 24 000 лева), докато още преди официалното начало на продажбите колата в основната конфигурация вече може да бъде закупена, но на цена от 1 680 000 рубли.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • СкъсанЛявЧервенШушон
    19.09.2023 18:34
    Всичко руско е боклук!
  • До Долният
    20.09.2023 7:06
    Ти си боклук. Сам си го написа, че си долен ляв п.е.дал.