Блогър реши да подари в интернет 26 електрически автомобила Tesla СНИМКИ

  • 10.05.2024 11:50 /
  • 2037 /
  • 0
Блогър реши да подари в интернет 26 електрически автомобила Tesla СНИМКИ

Американският блогър Джими Доналдсън, по-известен като MrBeast, реши да подари 26 електрически автомобила Tesla. Така американецът ще отпразнува 26-ия си рожден ден. Той разказа за това на страницата си в Instagram.

MrBeast отбеляза, че ще раздаде 25 бели седана Tesla Model 3 и един пикап Tesla Cybertruck. В уникалната възможност ще могат да участват само абонати на страницата му, които са над 18 години и живеят в САЩ, Австралия, Великобритания, Индия, Канада, Мексико, Германия, Южна Корея, Франция, Чили и Япония.

За да участвате в раздаването на електрическите коли Tesla, трябва да харесате публикация в Instagram и да напишете коментар, като посочите двама приятели. Тази възможност ще продължи до 10 май, а блогърът ще посочи победителите на 14 май.

Блогър разби скъпа спортна кола веднага след закупуването ВИДЕО

Интересното е, че Tesla няма нищо общо с раздаването и не е предоставила автомобилите, така че е трябвало те да бъдат закупени. Освен това победителите, ако желаят, ще могат да откажат електрическите автомобили и да вземат паричния еквивалент - $39 000 за Tesla Model 3 и $120 000 за Tesla Cybertruck.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MrBeast (@mrbeast)

КОМЕНТИРАЙ