Блогър разби скъпа спортна кола веднага след закупуването ВИДЕО

  • 03.05.2024 12:50 /
  • 6854 /
  • 0
Блогър разби скъпа спортна кола веднага след закупуването ВИДЕО

Блогърът Едмонд Барсегян от САЩ разби своя суперавтомобил McLaren Senna за 1,4 милиона долара веднага след покупката, пише The Sun.

Мъжът искал да се похвали пред приятелите си относно възможностите на новия автомобил, но изгубил контрол над управлението.

Преди това около блогъра се била събрала ентусиазирана тълпа, която наблюдавала как мъжът в скъпата кола се опитвал да направи маневри, въртейки се на място. Кадри, публикувани в социалните мрежи, показват как той се опитва да набере скорост и след това се блъска в близката сграда.

Скъпа катастрофа: Сътрудник на автокъща разби суперкола за 3 милиона долара СНИМКИ

На видеото се виждат сериозни щети по предната част на автомобила. По-късно Барсегян потвърдил, че е карал новата си Senna по време на инцидента. Той се извинил в профила си в Instagram, като казал, че видеото му е станало вирусно поради неправилни причини.

"Аз съм само човек, така че да, боли. Хареса ми тази кола, но ще я преодолея. Единственото нещо, което ме разстройва най-много, е, че се случи на път за обществено ползване", написа той.

Американецът Барсегян закупил колата съвсем наскоро. Една седмица преди това той публикувал видео, на което показва новата си играчка. На видеото е запечатано как той сяда в автомобила, който изглежда като споменатия вече McLaren Senna, ускорява го до огромни скорости по обществени пътища и я описва като „ужасно бърза“. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ