Блогър прескочи ручей с мощния си пикап и сега жестоко съжалява ВИДЕО

  • 28.08.2021 11:50 /
  • 6768 /
  • 1
Блогър прескочи ручей с мощния си пикап и сега жестоко съжалява ВИДЕО

Блогърът Street Speed 717 (Майкъл Хисънг), който през пролетта на тази година премина със своя RAM 1500 TRX с мощност 712 к.с. през ручея До-Ран-Крик в Пенсилвания, е признат за виновен за нарушаване на границите на водния басейн, замърсяване и злоупотреба.

Общата глоба по 18-те наказателни дела ще бъде 53 000 долара. Според местните медии, Хисънг вече е платил цялата сума.

В Пенсилвания нарушаването на границите на водоема, замърсяването и злоупотребата с него попадат в обхвата на т.нар. общо престъпление, което е най-лекото от наказателните деяния. Ищецът е Комисията по риболова и дивеча на Пенсилвания, а след това някои американски медии писаха, че Хисънг може да бъде наказан по съкратена процедура като за шофиране в нетрезво състояние.

Екшън с преследване и пистолет след като шофьорка отказа да плати глоба ВИДЕО

Въпреки че кадрите с RAM 1500 TRX, който щурмува малък ручй, са заснети в частен имот, намиращият се там поток До-Ран е обявен за плавателен и следователно е публичен и защитен от закона.

Въз основа на това съдът признава Хисънг за виновен и му налага глоба в размер на 53 000 долара. Не е наложена наказателна присъда, тъй като блогърът се е включил в програма за ускорена рехабилитация, която дава "втори шанс" на хората, които са извършили нарушение за първи път. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • FireBG
    30.08.2021 10:45
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/