Блогър показа изцяло интериора на дългоочаквания Tesla Cybertruck ВИДЕО

  • 07.10.2023 12:50 /
  • 3492 /
  • 1
Блогър показа изцяло интериора на дългоочаквания Tesla Cybertruck ВИДЕО

Интериорът на Tesla Cybertruck е заснет в Минск. Едноминутно видео с преглед на интериора на електрическия пикап беше публикувано в YouTube от беларуския блогър vlad vein.

Как е успял да получи достъп до колата и как Cybertruck се е озовал в Беларус, не е ясно. По последни данни пикапът на Tesla ще излезе на пазара едва в края на тази година, освен ако датата на дебюта не бъде преместена отново.

На кадрите се вижда голям сензорен дисплей на мултимедийната система с променен интерфейс, чиято дясна страна е с навигатора.

Отляво е ключова информация за автомобила, включително ниво на зареждане на батерията и различни уведомления за електрониката. Tesla е преработила дизайна на иконите и е добавила ефект на размиване между страните на екрана.

Ето в коя страна ще ви трябва сертификат за над $100 000, за да си купите кола

Блогърът показва и волана тип щурвал с плоско дъно и горна част, около който имаше много спорове, централен тунел с ъглови поставки за чаши и отделение за безжично зареждане на две устройства. Пикапът има огромен панорамен покрив и сгъваем сенник.

Tesla Cybertruck, представен преди почти четири години, е все по-близо до пазарния си дебют и затова е все по-често попада в обектива на очевидци.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • koksoo
    07.10.2023 19:41
    Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------ https://mub.me/medik