Българска компания променя онлайн покупката на автомобили у нас

  • 02.03.2023 14:54 /
  • 648 /
  • 0
Българска компания променя онлайн покупката на автомобили у нас

Първият изцяло онлайн магазин за автомобили отвори виртуални врати. Cazam предлага иновативен модел в целия процес по придобиване на превозно средство.

Платформата, която стартира в края на 2022 г., дава всички възможности за финансиране на една кола – лизинг, наем и директна покупка, като за удобството на потребителя процесът е изцяло дигитализиран.

Най-големите предимства на услугата са 360-градусов дигитален оглед на всяка кола, доставка на автомобила до дома, удължена или фабрична гаранция за всеки автомобил и 100-точков DEKRA чек.

„Дигитализацията и качеството на услугата са в центъра на развитието на Cazam. Искаме да предложим на нашите потребители един спокоен и лесен начин да закупят автомобил или да продадат своя, без дори да стават от дивана.

Всеки от автомобилите, които предлагаме, е с проверена история, доказан произход и може да бъде върнат до 14 дни след покупката. От февруари стартирахме и изкупуване на автомобили”, сподели Ивайло Петков, управител на Cazam.bg.

Очакванията са в следващите 5 години над 30 % от продажбите на употребявани автомобили в развитите пазари да се извършват изцяло онлайн, което се предвижда и за България.

Това се дължи не само на по-лесния и удобен начин за пазаруване, но и на допълнителната защита и спокойствие за потребителите при онлайн покупка.

Cazam е част от групата на ELG, която предоставя услуги за финансиране, наем, управление и продажба на автомобили. В портфолиото на ELG се включват и брандовете Uplease, AMIGO и Simpl.

КОМЕНТИРАЙ