Билети с 10% отстъпка за Международния автомобилен салон

  • 04.10.2019 11:14 /
  • 1603 /
  • 0
Билети с 10% отстъпка за Международния автомобилен салон

Най-мащабното автомобилно изложение на Балканите - Международният автомобилен салон София 2019 ще се проведе от 11-и до 20-и октомври в "Интер Експо Център" в София. Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП). "Автомобилен салон София 2019" е част от календара на Международната организация на автомобилните производители (OICA), който включва едва дванайсет изложения по света за годината.

Специална отстъпка от 10% за читателите на Блиц

Водещата информационна агенция е медиен партньор на престижното събитие. Специално за нашите читатели е създаден промо код, с който можете за закупите билети с 10% отстъпка. За да се възползвате от промокода, следвайте следните стъпки:

► Посетете сайта за онлайн продажба на билети - https://www.eventim.bg/bg/bileti/abtomobilen-salon-sofi-2019-sofia-inter-expo-center-528071/event.html

► Изберете вида и броя билети, които желаете да закупите.

► Системата автоматично ви изпраща на Имате ли промоционален код? Изберете промоционална кампания АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2019 – 10%

► Въведете промокод BLITZ10

Тест драйв, най-новите модели автомобили и още много изненади за посетителите

Новите модели на повече от 36 световни бранда ще бъдат разположени върху площ от над 11 000 кв.м. Впечатляващо е присъствието на една от най-разпознаваемите и престижни марки в света - "Ролс Ройс", а за българския пазар ще дебютират марките Mahindra и Cupra.

Освен последните модели на световните производители, експозицията ще блести с десетки премиери и демонстрация на нови технологии в мобилността. Щандовете ще изобилстват от автомобили, задвижвани изцяло от електрическа енергия, Plug-in хибриди, самозареждащи се хибриди и меки хибриди. Посетителите ще могат да открият и изпробват в повече от над 120 експоната за тест драйв как новостите в електрониката и алтернативните видове задвижване променят света на транспорта.

В 24-то издание на автосалона ще видим ABARTH, ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, RANGE ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN, HYUNDAI и др. По традиция запазено място на изложението имат и производителите и търговците на гаражно оборудване, резервни части, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, както и лизингови компании, банки, застрахователи и други.

Организаторите тази година са още по-амбициозни в подготовката на атракции, забавления, награди и приятни изненади за посетителите. Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някой от последните модели автомобили, всички, попълнили анкетна карта, ще имат шанс да си тръгнат с чисто нова кола по избор.

Страстта към модерните и бързи коли привлича хиляди посетители от България и съседните държави. Повече от 60 000 души се очаква да преминат през 6-те зали на "Интер Експо Център" тази година. Не чакайте до октомври, купете билет още сега.

КОМЕНТИРАЙ