Бесен екшън с преследване между шофьор на откраднат джип и полицаи ВИДЕО 18+

  • 08.05.2020 9:50 /
  • 21542 /
  • 2
Бесен екшън с преследване между шофьор на откраднат джип и полицаи ВИДЕО 18+

Мъжът зад волана показва голяма смелост, макар и безсмислена. Но шофьорските му умения, очевидно, не са достатъчни.

Инцидентът е станал в град Оук Крик, щата Уисконсин. Полицейски патрул забелязал  на пътя всъдеход Dodge Durango, който съответствал на описанието на открадната и издирвана кола. Шофьорът не спрял при изискването на полицая и се впуснал в бягство.

По време на преследването на нарушителя полицейският автомобил се опитва няколко пъти да спре джипа, но безрезултатно. Накрая беглецът влязъл в жилищен квартал с тесни улички и бил принуден да се движи с по-ниска скорост от преди това. На един от завоите полицаят използвал шанса си и закачил колата в момента на завоя, от която всъдеходът едва не се преобърнал.

ВИДЕО запечата бясна улична гонка, завършила със страшен полет

Веднага след като колата на беглеца отново застанала на четирите колела, от нея изскочили трима пътници, които служителите на реда така и не успели да задържат. Шофьорът обаче не смятал да бяга пеша и се опитал да пробие полицейската блокада, въпреки факта, че полицай вече бил насочил пистолета си към него и му крещял да вдигне ръце си.

На парчета: ВИДЕО запечата зрелищна катастрофа след полицейско преследване

В края шофьорът все пак успял да се поизмъкне на заден ход, но втори полицейски автомобил веднага го настигнал и блокирал движението му. Едва след като полицаят успял да отвори предната пътническа врата на Dodge Durango, шофьорът-беглец бил свален на земята и му били поставени белезници.

Видеото съдържа записи от камерите на две полицейски коли, във втората част на видеото можете да видите сцената от различен ъгъл. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • 2020
    09.05.2020 11:52
    Щатите бате......
  • мирославчо
    10.05.2020 7:44
    Ако това стане тук, полицаите ще ги разклещят