Bentley представи специален и впечатляващ мотоциклет ВИДЕО

  • 15.12.2023 9:50 /
  • 5054 /
  • 1
Bentley представи специален и впечатляващ мотоциклет ВИДЕО

Bentley и Ducati обявиха първия си съвместен проект. Британската и италианската марки, част от Volkswagen Group, ще пуснат спортен круизър от серията Diavel.

Мотоциклетът, наречен Diavel for Bentley, ще бъде пуснат в ограничено издание от 550 екземпляра. 500 от тях са вдъхновени от Bentley Batur.

По-ексклузивно издание от 50 Bentley Mulliners ще бъде продадено на клиентите на специалното подразделение на Bentley. Те ще могат да избират цвета на седлото (изработено от алкантар) и карбоновите спирачни апарати, които да съответстват на цвета на техния автомобил или от изключителна цветова палитра, изготвена от специалистите на Mulliner.

Специалният круизър ще получи и променена каросерия със странични въздухоуловители, моделирани по предната решетка на Bentley. Появяват се и карбонови вложки.

Нови калници с три надлъжни ребра и въгленночервено седло с бродирано лого на марката ще служат като препратка към Batur. Стандартният цвят на мотора Metallic Scarab Green също е заимстван от палитрата на купето.

Представиха първия в света сериен хибриден мотоциклет ВИДЕО

Мотоциклетът се задвижва от стандартен 1,2-литров V4 двигател с течно охлаждане. Според Ducati мощността на двигателя е 166 к.с. при 10 750 об/мин. Максимален въртящ момент от 126 Nm се постига при 7500 об/мин.

Представиха електрически мотоциклет с рекорден пробег след зареждане СНИМКИ

Мотоциклетът ще бъде доставян на клиентите в дървена кутия със сертификат за автентичност. Mulliner са подготвили и специална колекция от якета и каски за каране.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Beks
    15.12.2023 21:17
    Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex