Баща превърна колата си в стая за изолация, за да прибере сина си от Италия СНИМКИ

  • 26.03.2020 7:10 /
  • 6227 /
  • 0
Баща превърна колата си в стая за изолация, за да прибере сина си от Италия СНИМКИ

Коронавирусът се разпространява по целия свят главоломно, карайки хората все по-активно да се защитават и ги принуждава да върша ежедневните си дейности по съвсем друг начин. 

Например, мъж от Виетнам реши да преоборудва колата си в мобилна стая за карантина, за да посрещне сина си, който се прибирал от чужбина.

Баща герой

По информация на местните медии, миналата седмица мъжът самостоятелно модифицирал своя автомобил, за да вземе сина си от летището, където той трябвало да пристигне от Италия. 

По-рано е било известно, че човекът се е бил свързал с местните власи и медицински екипи, за да се консултира относно плана за сигурност на превозите. 

Базирайки се на получената информация, бащата използвал найлон и тиксо, за да създаде изолиран салон между шофьора и пътника на задната седалка. 

Освен това, той внимателно монтирал пластмасови тръби, за да гарантира циркулацията на въздуха, а също си купил и специални медицински маски. 

Примера на едни е наука за други 

Веднага, след като прибрал сина си от летището, мъжът отишъл у дома и не посещавал никакви други магазини или обществени места. 

Връщайки се вкъщи, синът на свой ред веднага влязъл в подготвена предварително стая за изолация с необходимото оборудване и интернет.

Лекарят, съпроводил баща му от летището, бил трогнат, когато си спомнил как за първи път видял автомобила с изолационната кабина. 

По думите му, макар и автомобилът да не отговаря на 100% на стандартите за изолация, усилията на бащата заслужават признание. 

Междувременно и синът е много благодарен за това, че семейството му се е погрижило така за него.

 

 

КОМЕНТИРАЙ