Баровец заклещи Ferrari Roma в тясна италианска уличка и няма измъкване ВИДЕО

  • 11.08.2021 9:45 /
  • 1223 /
  • 0
Баровец заклещи Ferrari Roma в тясна италианска уличка и няма измъкване ВИДЕО

Ferrari Roma е кръстена на един от най-красивите градове в Италия. В YouTube се появиха кадри, на които гранд туръра за над 225 000 долара стърже с калници по стените на многовековни сгради. 

Видеото е заснето на тясна уличка, павирана частично с калдъръм, някъде в Италия. В страната има много подобни живописни местенца и местните жители са свикнали, че по тях може с трудност да мине само някоя малолитражка. Но шофьорът на Ферарито очевидно е забравил, че ширината на колата му е цели 197 сантиметра. 

Както се вижда, автомобилът се е движил напред, докато не е бил притиснат от стените в най-тясната част на улицата. 

Виждайки заседналото купе, случаен минувач се опитва да помогне на шофьора да премине, но застава на едно място, когато на мястото идва много разсърдена жена с вдигнати ръце. 

Макар и видеото да няма звук, ние може да се досетим какво тя крещи, а също и че шофьорът не е единственият умник, който не се е вписал в обстановката по този начин. 

От видеото не става ясно как впоследствие автомобилът е бил измъкнат. Но можем да предполагаме, че без щети по калниците не се е разминало. 

Също можем да предположим, че негативна роля за куриоза може да са изиграли технологиите - навигационните приложения не знаят, че Ферарито е твърде широко за тези тесни улици. 

КОМЕНТИРАЙ