Бандити се вмъкнаха в кола, но няма да повярвате защо не я откраднаха ВИДЕО

  • 03.12.2023 10:50 /
  • 30456 /
  • 1
Бандити се вмъкнаха в кола, но няма да повярвате защо не я откраднаха ВИДЕО

Четирима дръзки престъпници са проследили Porsche 718 Boxster, изчакали собственика да паркира, след което го изхвърлили от салона и се опитали да откраднат колата, но се натъкнали на неочакван проблем.

Куриозният криминален инцидент е станал късно вечерта в предградията на Вашингтон. Както съобщава Fox5, позовавайки се на окръжната полиция, четирима млади престъпници в червен кросоувър Nissan Rogue проследили Porsche 718 Boxster.

Когато шофьорът паркирал пред ресторанта си, те препречили пътя му, изхвърлили го от колата и се опитали да я откраднат. На публикуваните кадри от видеорегистратор се вижда как трима от престъпниците се връщат в своя кросоувър, а четвъртият сяда зад волана на Поршето.

Няколко секунди по-късно се чува звукът на двигателя, но той внезапно заглъхва. Крадецът запалва колата отново, но двигателят отново гасне. Всичко това станало заради механичната скоростна кутия. Младият престъпник нямал представа как се управлява такава кола.

Представиха Tesla Cybertruck и разкриха всички подробности за футуристичния пикап ВИДЕО

След няколко безрезултатни опита автокрадците се отказали, скочили в Нисана си и потеглили, споделя собственикът. В САЩ, където колите с автоматични трансмисии представляват над 90% от продажбите, подобни случаи не са рядкост. „Механичната трансмисия многократно е действала като надеждна система против кражба.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Simona
    03.12.2023 23:49
    Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България---- http://mub.me/keto