Аз съм на кон: Жестока гавра с британците, освирепели от липсата на горива ВИДЕО

  • 04.10.2021 9:23 /
  • 3426 /
  • 1
Аз съм на кон: Жестока гавра с британците, освирепели от липсата на горива ВИДЕО

Лондонският тиктокър Гас Ли Долфин разпространи видео, в което той се придвижва с кон, пеейки иронична песен. Това се случва насред опашка пред бензиностанция - шофьорите чакат реда си за гориво, а конникът прави слалом между тях под куплетите на собственоръчно съчинена песен. 

Лириката е излязла непретенциозна, но по английски доста смешна. 

Опашка за бензин, опашка за бензин, а аз съм на кон. Аз съм на кон, аз съм на кон, не ми трябва бензин. Та, нали той работи на моркови, работи на моркови, работи на мор-кови. Не ми трябва бензин, защото аз съм на кон. 

Клипът бързо събра голяма популярност, като той вече е гледан над 5.5 милиона пъти, пише Medialeaks.

На мнозина от този тролинг им капе направо мед на душата. Потребителите шеговито дори се интересуват, "колко конски сили има коня" и отбелязват характерното за този хумор: "Кажи ми, че си британец, без да казваш, че си британец". 

Някои, впрочем, не отстъпиха пред автора на клипа по ирония, заявявайки, че чакат с нетърпение момента, в който "кармата ще го настигне и ще се появят новини за дефицита на моркови във Великобритания". 

Опашките по бензиностанциите на Острова са се образували не случайно, в Англия плъзнаха големи слухове за тотален дефицит на бензин и хората започнаха да се запасяват като луди. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • джони
    04.10.2021 20:49
    прости като гъби