АВТОВАЗ показа как се е променяла рекламата на Lada през годините ВИДЕО

  • 16.09.2021 8:45 /
  • 1108 /
  • 1
АВТОВАЗ показа как се е променяла рекламата на  Lada през годините ВИДЕО

Рекламата на автомобилите Lada периодично става тема на горещи обсъждания - трябва само да си припомним сравнително скорошните рекламни кампании "Гранта с автомат", "На Веста" или "Своят път". 

 Youtube-каналът "В завода" е събрал в един клип много образци от рекламите на марката Лада през всичките години на съществуването ѝ и е проследил пътя, по който се е развивал имиджа на руските коли. 

Във видеото са показани интересни рекламни материали от съветския период. За купувачите в СССР са се създавали големи и сериозни информационни филми, които подробно разискват преимуществата на автомобилите. Показана е и рекламата за Запада, която е доста по-динамична, графична, завладяваща западния пренаситен купувач с гръмки слогани. 

В Русия разцветът на видеорекламата идва с началото на 90-те години на миналия век. В момента някои от създадените тогава рекламни клипове могат да направят странно дори и нелепо впечатление, но те доста добре характеризират епохата, в която са били създавани. В по-късни клипове доста често присъства хумора, но винаги удачен, но винаги запомнящ се 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Охридски
    17.09.2021 7:58
    Нищо ново под слънцето или както казваме ние българите ''Облякъл се Илия пак във тия''.но този лъчезарно усмихнат капитан заслужава един брой награда от тези произведения на изкуството,тъй като избора му е огромен......залужава заради усмивката......????