Автошпиони заснеха новото Audi S5 в изпълнение Sportback ВИДЕО

  • 30.11.2023 9:14 /
  • 6375 /
  • 1
Автошпиони заснеха новото Audi S5 в изпълнение Sportback ВИДЕО

Нов шпионски видеоклип, заснет около Нюрбургринг, поставя в центъра на вниманието прототип на Audi S5 в изпълнение Sportback, пише Факти бг.

Изглежда, колата вече е готова изцяло, но от германската компания все още не са готови да я покажат пред широката публика и умело я крият с камуфлаж от всички страни..

Вероятно вече няма да можете да избирате между S4 Седан и S5 Sportback, защото се очаква първият модел да бъде изваден от гамата на германците.

Според слуховете Audi няма да направи друг традиционен седан, което означава, че ще трябва да се задоволите с по-практичния лифтбек стил на каросерията.

Все пак това не е потвърдено все още от Audi и за момента ситуацията с обозначението на моделите остава неясна.

Какво точно ще се случи очакваме да разберем през следващата година, когато ще видим новите A4 и A5 или както точно от Audi решат да ги кръстят.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Boss
    30.11.2023 11:46
    Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> https://mub.me/bioex