Автошпиони разкриха на какво ще прилича новия Nissan Qashqai СНИМКИ

  • 17.08.2020 8:21 /
  • 7675 /
  • 0
Автошпиони разкриха на какво ще прилича новия Nissan Qashqai СНИМКИ

Следващото поколение на Nissan Qashqai бе заснето по време на пътни тестове. Колата вече втори път е улавяна от обектива на автомобилните папараци, но този път на снимките могат да бъдат видени много повече детайли от дизайна на новата кола. 

Кмуфлажът и допълнителните панели скриват детайлите на новия дизайн, но все пак ясно се вижда познатата решетка на радиатора, под която е разположен въздухозаборник. 

Предната част, както се вижда изпод маскировката, е получила сложен релеф, по подобие на новото поколение на Nissan Juke.

При това обаче фаровете на автомобила, както изглежда, са останали почти същите както на показания наскоо малък кросоувър Kicks.

Те ще са по-тесни и ще докосват предния капак. По-тесни ще станат и задните фарове, които може би също ще приличат на тези на Kicks.

Габаритите на Кашкай, съдейки по всичко, ще останат непроменени. Обикалят слухове, че колата се разработва на базата на платформата CMF, на която е построено и сегашното поколение на кросоувъра. 

Също така се говори, че колата може да получи и хибридни двигатели, включително меки хибриди. 

На една от снимките се вижда и част от интериора. Следващото поколение на кросоувъра ще получи изцяло нов салон. 

Променен е не само дизайна, но и материалите. Ще има и доста технологични новости, както и редица системи за асистенция на водача. 

Премиерата на новото поколение на Nissan Qashqai ще се състои, най-вероятно, през 2021 година.

КОМЕНТИРАЙ