Автомобилните фенове са в шок, какво се случва с това световно известно предаване за коли

  • 22.11.2023 9:43 /
  • 1216 /
  • 1
Автомобилните фенове са в шок, какво се случва с това световно известно предаване за коли

Автомобилното предаване Top Gear, един от най-успешните глобални експортни продукти на Би Би Си, ще бъде спряно за "обозримо бъдеще" след миналогодишната катастрофа, при която сериозно пострада водещият Андрю Флинтоф, съобщиха от телевизията.

45-годишният бивш капитан на Англия по крикет получи наранявания на лицето при катастрофата през декември миналата година и едва наскоро отново се появи на публично място.

Веднага след катастрофата Би Би Си обяви пауза в производството, като заяви, че би било "неподходящо" да продължи, и добави, че провежда преглед на здравето и безопасността.

Сега предаването е спряно за неопределено време.

"Предвид извънредните обстоятелства, Би Би Си реши да преустанови излъчването на предаването в Обединеното кралство в обозримо бъдеще", се казва в изявлението.

"В близко бъдеще ще имаме повече информация по този въпрос. Знаем, че почивката на шоуто ще бъде разочароваща новина за феновете, но това е правилното нещо, което трябва да се направи."

"Всички други дейности на Top Gear остават незасегнати от тази пауза, включително международните формати, цифровите технологии, списанията и лицензирането."

Предаването се продава на повече от 150 територии, като има 11 версии на местни формати в страни като САЩ и Франция.

То направи известни предишните водещи Джереми Кларксън, Джеймс Мей и Ричард Хамънд, които напуснаха, за да водят друго предаване, "Голямата обиколка", по Amazon. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Vika
    23.11.2023 22:55
    Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук----- https://paply.org/ketobg