Audi отказа да използва добре известна евтина част: Това искаха клиентите

https://auto.blitz.bg/novini/audi-otkaza-da-izpolzva-dobre-izvestna-evtina-chast-tova-iskaha-klientite Auto.blitz.bg
Audi отказа да използва добре известна евтина част: Това искаха клиентите

Audi представи ново поколение на стилния модел A5, който на практика замени A4. В същото време компанията се отказа от използването на добре позната евтина част, която почти никой не харесваше.

По този начин производителят отговори на отзивите на клиентите. Подробностите бяха разкрити пред Carscoops.

Новото Audi A5 2025 моделна година е изградено върху нова PPC (Premium Platform Combustion) платформа, предназначена за автомобили с двигатели с вътрешно горене.

Компанията отбеляза, че всички модели в рамките на тази архитектура ще бъдат оборудвани с истински изпускателни тръби, които ще се виждат отзад.

Факт е, че напоследък немският автомобилен производител предлага евтини пластмасови имитационни тръби на своите автомобили - този елемент беше част от задната броня.

Не изглеждаше много добре – особено при обстоен преглед. Интересно е, че тази практика засегна дори мощни модификации с индекс S. В същото време те се опитаха да скрият истинските тръби под бронята.

Почти никой не хареса тази имитация - в продължение на няколко години купувачите се оплакваха и изразяваха неразбиране. Моделите Audi A5 и Audi S5 вече са оборудвани с истински ауспухови тръби, които се виждат ясно в бронята, изглеждат страхотно и изпълняват директна функция.

Горещи

Коментирай