Audi иска да направи същата грешка като Mercedes-Benz ВИДЕО

  • 18.08.2022 0:28 /
  • 3032 /
  • 0
Audi иска да направи същата грешка като Mercedes-Benz ВИДЕО

Audi разглежда възможността за навлизането на пазара в сегмента на пикапите, и независимият художник Теотл нарисува как би могъл да изглежда пикапа Audi в стил Q6, направен на базата на Ford Ranger.

Ford Ranger се прави на една и съща платформа с VW Amarok, което означава, че бъдещият пикап също ще бъде базиран на нея. Моделът Q6 също не е избран случайно - това е последната нова кола на Ауди, която бе показана наскоро в Китай. 

Пикапът е получил мускулести предни и задни калници, големи въздухозаборници, фирмената решетка на радиатора тесни фарове с причудлива светодиодна графика. 

VW Amarok се позиционира като пикап от премиум клас. Тоест нишата вече е заета и да се бута компанията в нея няма смисъл. Следователно, Ауди може да пусне електрически пикап, за да се конкурира с Rivian R1T и Tesla Cybertruck.

В противен случай моделът е обречен на неуспех - той в края на краищата няма да се радва на никакъв интерес, както направи Mercedes Benz X-класа, ще бъде свален от поточната линия още преди да получи фейслифт версия. 

КОМЕНТИРАЙ