Арнолд Шварценегер изгуби търпение към властите в Лос Анджелис и реши да действа ВИДЕО

  • 14.04.2023 11:50 /
  • 10051 /
  • 2
Арнолд Шварценегер изгуби търпение към властите в Лос Анджелис и реши да действа ВИДЕО

Пътищата в Лос Анджелис са покрити с традиционни пролетни дупки, причинени от лошото време в края на зимата. Една от тях е привлякла вниманието на бившия губернатор на Калифорния, актьор и културист, 75-годишния Арнолд Шварценегер, съобщава Carscoops.

На Железния Арни му омръзнало да чака идването на общинските бригади и решил да действа като запълни дупката. Той сподели видеото от случая в социалните мрежи.

„След като целият район беше разстроен от тази гигантска дупка, която причиняваше повреди на автомобили и велосипеди от седмици, днес излязох с моя екип и я поправих", пише Шварценегер.Същевременно, актьорът призовава калифорнийците да не се оплакват, а да действат.

Шварценегер и неговите помощници са използвали студен асфалт и лопати, за да ремонтират пътя. Според самия бивш губернатор той е чакал действия от властите три седмици, но търпението му се е изчерпало: „Човек е  принуден сам да го направи. Това е просто е лудост“.

Разкритие: Топ мениджър от Porsche е изпратил писмо с предложение до Путин

Кметицата на Лос Анджелис Карън Бас обяви миналата седмица, че властите имат план за отстраняване на щетите, причинени от зимните бури. Очаква се работата да приключи до края на април.

От 30 декември миналата година властите са получили близо 20 000 молби за ремонт на пътя, а до 6 април са закърпени над 17 000 дупки. Собствениците на превозни средства, повредени от дупки и неравности, могат да кандидатстват за щети. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Баджанака (на Хана Крум)
    14.04.2023 20:13
    Бившия губернатор се сетил за дупките, които не забелязваше докато беше губернатор...
  • самоуправство
    14.04.2023 21:16
    У нас всякаква нерегламентирана дейност върху пътя е наказуемо от закона и ще бъде глобен.