Американците оцениха по достойнство УАЗ Патриот

  • 26.04.2021 8:50 /
  • 15181 /
  • 0
Американците оцениха по достойнство УАЗ Патриот

Порталът HotCars похвали руския всъдеход, който се продава в САЩ с името Bremach Taos.

Американските журналисти написаха, че руският всъдеход е "изключителен автомобил с 4х4, който не само е достъпен откъм цена, но е и надежден". 

Също така те отбелязват, че автомобилът е снабден с екстри, които обикновено може да бъда намерени само в луксозните всъдеходи с доста по-висока цена. 

Според журналистите, "американският" Патриот е компактен, но и "просторен като танк". Той притежава "внушителен пътен просвет от 8.26 инча" и е способен да преодолява водни прегради с дълбочина от 20 инч, каросерията му пък е невероятно здрава. Изхождайки от това, авторите на материала правят извод, че преминаването през реки и преодоляването на други прегради не е проблем за руския автомобил.

Особено внимание се обръща на това, че УАЗ Патриот е изцяло ориентиран към пресечения терен, салонът на колата не се отличава с разкош, но американската версия  Bremach Taos е била доработена и е по-комфортна. В частност, колата разполага с модерна мултимедийна система и кожен салон с подгрев на седалките. 

Също така се отбелязва добрата работа на системата за стабилизиране на автомобилиа, която предотвратява поднасянето в завоите и антиблокиращата система. 

По този начин, журналистите намират в доработения за САЩ УАЗ доста конкурентни преимущества, за да може колата да намери своите купувачи. 

КОМЕНТИРАЙ