7 години тя се опитваше да вземе шофьорския изпит, помогна й нещо, което всички обичаме СНИМКИ

  • 02.02.2020 9:50 /
  • 6472 /
  • 0
7 години тя се опитваше да вземе шофьорския изпит, помогна й нещо, което всички обичаме СНИМКИ

25-годишната Кейти Тимс от Плимут в продължение на седем години не можела да премине изпита за шофьорска книжка. Тя сменила четирима инструктори,не и помогнали и 250 часа занятия.

И вероятно младата жена е щяла да се измъчва и понататък, ако приятелят й не й разказал, че има проверен начин - преди изпита трябва да изяде банан на закуска, пише британското издание Metro.

Тя не повярвала и попитала инструктора си по шофиране дали това е така. Той изсумтял и казал, че ако някой не се е научил как да управлява машината, то никакви банани няма да му помогнат. А след това казал, че всъщност е чувал за това суеверие и че някои от неговите ученици дори пекат бананов хляб преди изпита и изглежда, че понякога помага.

Пияна шофьорка с джип Porsche Cayenne разби 6 коли на паркинг ВИДЕО

Тогава 25-годишната журналистка взела банан със себе си в автомобила или по-скоро три и ги изяла точно преди заключителния изпит. И го преминала сравнително леко!

Показват зашеметяващата автоколекция на фронтмена на Metallica СНИМКИ

„Колкото и нелепо да звучи, почти съм сигурна, че издържах шофьорския изпит, защото изядох бананите. Много от приятелите ми се шегуваха, че ще попадна в Книгата на рекордите на Гинес за броя на неуспешните си шофьорски изпити. Но не, провалих се само четири пъти, а рекордът във Великобритания е 39! ”- смее се Кейти./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ