4 метра, 116 к.с., автоматик: Volkswagen ще пусне нов евтин кросоувър

https://auto.blitz.bg/novini/4-metra-116-ks-avtomatik-volkswagen-shte-pusne-nov-evtin-krosouvar Auto.blitz.bg
4 метра, 116 к.с., автоматик: Volkswagen ще пусне нов евтин кросоувър

Volkswagen разработва нов евтин кросоувър. Автомобилът е получи кодовото име Project 246. Той ще бъде по-опростен, отколкото са вече пуснатите на пазара Nivus и T-Cross. Моделът е планиран в отговор на Renault Kardian, който замени Sandero Stepway.

Проект 246 ще бъде построен на платформата MQB. По отношение на размерите новият продукт ще се доближава до Skoda Fabia с дължина на каросерията от 4,1 метра и междуосие от 2,56 метра, идеите за интериорни решения ще бъдат взети от същия автомобил.

Фолксваген проект 246

Предварително се съобщава, че новият продукт ще бъде оборудван с двугоривен (бензин и етанол) атмосферен двигател с мощност до 116 к.с. и автоматична скоростна кутия.

Премиерата на автомобила се очаква в средата на 2025 г. Най-вероятно колата ще бъде местна и няма да се появи извън Латинска Америка.

Горещи

Коментирай
2 Коментара
MarkoX
преди 6 дни

Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк---- https://do.my/texx

Откажи
Бай Хуй
преди 5 дни

Няма ли кой да го блокира тоя спамаджия

Откажи