Зрелищно ВИДЕО: Kia Soul излита във въздуха след сблъсък с колело

  • 28.03.2023 8:15 /
  • 776 /
  • 0
Зрелищно ВИДЕО: Kia Soul излита във въздуха след сблъсък с колело

Kia Soul излетя в небето, след като се удари в разхлабена гума на Chevrolet Silverado. Лудият пътен инцидент е станал на магистрала близо до Лос Анджелис, Калифорния.

Пътят изглежда спокоен, но когато първото поколение Soul настигна модифициран Chevrolet Silverado, последният внезапно губи предното си ляво колело. То при това се удря се точно в киата, като малкият хечбек полита във въздуха опасно. 

В резултат на инцидента Kia Soul се издига във въздуха на около няколко метра. При кацането субкомпактът се преобръща, но в крайна сметка остава на четирите си колела.

Въпреки това, след сравнително успешното завършване на неволната каскада, Soul отново е ударен: колелото на Silverado-то, което някак си успява да се върне на мястото на инцидента, се забива в задницата на Kia-та.

Пътнотранспортното произшествие е уловено от обектива на обикновена камера, монтирана в Tesla.

Според нейния шофьор това е една от най-лудите катастрофи, които е виждал. Той благодари и на автопилота на електрическата кола, който е успял да избегне гумата.

Между другото, системата Tesla не за първи път помага в подобна ситуация.

За щастие и шофьорът на Киата е излязъл от колата без сериозни наранявания, уточнява авторът на видеото. В авариралата кола не е имало пътници.

 

КОМЕНТИРАЙ