Зрелищно и неочаквано: Какво правят състезателите от NASCAR, когато свърши горивото в автомобилите (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 26.08.2018 12:20 /
  • 1657 /
  • 1
Зрелищно и неочаквано: Какво правят състезателите от NASCAR, когато свърши горивото в автомобилите (СНИМКИ/ВИДЕО)

След завършването на състезанието от NASCAR на пистата Уоткинс Глен, победителят Чейз Елиът не показа веднага радостта си, защото на неговия Chevrolet му свърши горивото и дори не можеше да стигне до подиума. Но неговият съотборник Джими Джонсън застана с колата си зад неговата и избута Елиът до питлейна.

"Не мислех, че на Чейс му е свършил бензинът. Бях сигурен, че той е спрял поради някаква друга причина, вероятно да се порадва по някакъв свой и необичаен начин. Но когато разбрах какво е станало, реших да го избутам с колата си. Беше страхотно да го гледам как ми маха с ръката си от прозореца. А феновете направо бяха полудели!", каза след финиша седемкратният шампион от сериите NASCAR Джими Джонсън.

Състезанията от сериите NASCAR се провеждат от 1949 година. Висшата им лига е шампионатът Monster Energy NASCAR Cup Series, в който участват Джонсън и Елиът. Към днешна дата това са най-популярните автомобилни състезания в САЩ: престижната надпревара Daytona 500 миналата година беше гледана по телевизията от многомилионна аудитория. /auto.blitz.bg

Победителят Чейз Елиът

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • КОЕ МУ Е УДИВИТЕЛНОТО
    26.08.2018 14:11
    ???????????????