Златна катастрофа: Lamborghini, Bentley, Maybach, G-класа и други скъпарски возила за 100 милиона станаха на ритани чайници (ВИДЕО)

  • 18.09.2018 21:13 /
  • 2355 /
  • 0
Златна катастрофа: Lamborghini, Bentley, Maybach, G-класа и други скъпарски возила за 100 милиона станаха на ритани чайници (ВИДЕО)

Тези дни в центъра на руската столица Москва стана катастрофа с участието на няколко много скъпи автомобила с обща стойност около 100 милиона рубли. По думите на очевидци, виновници за аварията са шофьорите на Lamborghini и Audi A6, заради които пострадаха още четири автомобила - Porsche, Infiniti, Bentley и Mercedes-Benz Gelandewagen.

"Около 20:10 на улица "Нов Арбат" се удариха автомобилите Lamborghini и Audi. След сблъсъка едната от колите отхвръкна и се удари в паркираните наблизо автомобили. Като цяло в резултат на ПТП-то бяха повредени пет автомобила. Ранени в резултат на аварията няма", това заявиха от московския КАТ.  

Според предварителната информация, единият от шофьорите е отнел предимството на другия при завой, което е станало причината за скъпата катастрофа. 

Свидетели разказват следното. Шофьорът, движещ се по улица "Конюшковска" реши да завие наляво през двете ленти. При това той не видя, че насреща му идва спортната кола Lamborghini. В резултат на сблъсъка Lamborghini-то отхвръкна и се заби в паркираните покрай пътя коли -  Porsche, Infiniti, Bentley и Mercedes—Benz G-класа. Ударът бе толкова силен, че разлетелите се отломки повредиха с лекота и други паркирани автомобили, сред които бе и луксозен Maybach.

В разговор със служителите на местния КАТ шофьорът на Audi-то е признал своята вина. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ