За да се почувствате като крал: Представиха бронирана лимузина на базата на Mercedes-AMG G63 (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 14.08.2018 8:40 /
  • 1895 /
  • 0
За да се почувствате като крал: Представиха бронирана лимузина на базата на Mercedes-AMG G63 (СНИМКИ/ВИДЕО)

Фирмата Inkas от Канада предложи свой вариант на защитена лимузина на базата на новия Mercedes-AMG G63, в която може да се почувствате като крал или президент. Inka G63 AMG има клас на бронировка CEN 1063 BR7, което означава способност да издържа стрелба от оръжие от калибър 7,62 мм.

Размерите на Mercedes-AMG G63 са увеличени до 6186/2055/1951 мм, съответно по дължина, ширина и височина.

Пътническата част на салона е предназначена за две много важни лица. По-голямата част от интериора е в "ултра-премиум Alcantara", а останалите - в екзотична кожа и дърво. Салонът е оборудван с Ultra HD  плазма Apple TV, гласово активиране чрез Apple Siri, бар и вграден хладилник, както и изключително удобни седалки с многобройни настройки и масажи. Осветлението във вътрешността е специално калибрирано, за да имитира естествената слънчева светлина.

В допълнение към бронировката и балистичното стъкло Inka G63 AMG има и инфрачервени и термовизионни камери, данните от които могат да бъдат записани на диск или заредени на защитен облачен сървър.

Компанията Inka оценява този G63 на $1,2  милиона долара, което трябва да бъде напълно приемлива сума за този, който се нуждае от такава кола.

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ