Вярвала в Господ: Жена влезе в кръстовище без ръце на волана, на червено, с 200 км/ч и с дете в колата ВИДЕО

 • 27.07.2021 8:36 /
 • 2960 /
 • 2
Вярвала в Господ: Жена влезе в кръстовище без ръце на волана, на червено, с 200 км/ч и с дете в колата ВИДЕО

Жена попадна в катастрофа в Бийчууд, влизайки в кръстовище на червено със скорост от почти 200 километра в час. 

Освен това, в колата се е намирало нейното 12-годишно дете. 

След инцидента колата е продължила движението си и се е забила в друга кола, а след това и в къща. За щастие, пострадали почти няма - само дъщерята на жената е била откарана в болница с подозрения са сътресение на мозъка. Колата е с разбити брони, а по къщата са били регистрирани незначителни козметични щети. 

Когато на мястото на катастрофата пристигнали полицаи, жената им казала, че се е движела със скорост от 200 километра в час и умишлено си е вдигнала ръцете от волана на своя син Ford Taurus и е минала на червено, "за да провери вярата си в Бог". 

Жената разказала още, че в последно време тя постоянно се сблъсквала с "изпитания и несгоди", в частност, тя била уволнена от работата си. След това джигитката обяснила, че с постъпката си "тя се е освободила от страха си". 

Полицаите на свой ред се опитали да установят, дали жената не е пила или употребила наркотици. Тя отговорила, че преди седем часа била изпила само една чаша вино. 

Според отчета на полицията на Бийчууд, полицаите подозират, че жената страда от психическо разстройство. Затова тя била откарана в болница. Засега срещу нея официално обвинения не са повдигнати, но тя може да бъде обвинена в нападение със смъртоносно оръжие (нейния автомобил) и застрашаване на живота на дете.  

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • Пенка69
  28.07.2021 6:39
  Искам секс! (Аз съм момиче)... Напишете тук: gg.gg/x3000
 • Оркестър Лолугите
  21.08.2021 16:13
  О мари пено и т. н. , от песента.