Вместо да ѝ се радват, всички псуват тази патриотична кола в Пловдив СНИМКИ

  • 22.11.2022 8:38 /
  • 4196 /
  • 1
Вместо да ѝ се радват, всички псуват тази патриотична кола в Пловдив СНИМКИ

Кола, изрисисувана с патриотични теми, стана център на дискусия в мрежа. Поводът е до болка познат. Водачът на "Фолксвагена" е паркирал в зелена площ някъде в централната част на Пловдив.

Ситуацията не се харесва на пловдивчани, които я снимат и споделят в мрежата. "Счупи оковите - ти си българин!"... паркирай в зелените площи", пише Даниел Т., иронизирайки част от посланията по колата, пише Глас нюз бг.

Ситуацията буди възмущението на пловдивчани. Хората са съгласни, че не е редно да се паркира в зелените площи. Нещо, което обаче е честа практика при липсата на паркоместа. 

Появяват се хумористични коментира,  а други осъждат "папараците", които често споделят подобни случки в мрежата. Появява се и собственикът на автомобила, спипан в крачка, който описва своята версия за станалото. Вижте своеобразната дискусия:

"Сред природата! На майката земя,а не на някакви бетони и асфалти!", пише Драгомир П. 

"Оляхте се! Цял ден бродите с телефон в малките си ръчички и търсите нещо, за да си избиете комплексите. Толкова сте дребнави и ограничени,че чак и досадни", коментира Страхил И.  "Ако е комплекс да се дивиш на повсеместната наглост на всички, които мрънкат, че трябва да има правила защото всичко е з*срано,  но тези прави да не важат за тях а за другите, о да, аз съм от най-големите комплексари", отговаря Даниел Т.

Публикацията събира голяма ангажираност и десетки реакции. А така стига и до мъжа, който изглежда е собственик на патриотичната кола, спипана в нарушение. Той споделя и снимки, на които се вижда, че не е единствения, който паркира на остатъците от полянката. Според него причината е прозаична. Нов блок направил невъзможно нормалното паркиране в региона.

"Не искам да се оправдавам, а да благодаря на всички родолюбци, еколози и на Daniel Tsavkov за това, че в свободното си време обръщат внимание на проблемите на Централен регион и правят фотосесии на колата ми, но с това проблемът няма да бъде решен", пише Дамян Й. Той дори приканва автора на публикацията за иницииране на подписка да създаване на определен брой паркоместа.

Като уточнява, че е готов да се нагърби със събирането на подписи.

Шофьорските неволи из Пловдив, свързани с паркирането, продължават. Често намирането на място е проблем както пред работните места, така и пред жилищата. Градът продължава да расте, строят се нови блокове, а гражданите не се отказват от удобството на личния автомобил. Като изглежда подобни битови случки, като разказаната по-горе, далеч няма да са редки.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Дедо
    23.11.2022 6:52
    Тъпанджия!