Вижте най-епичния модел Lamborghini в цялата история на колата ВИДЕО

  • 16.12.2019 9:50 /
  • 2166 /
  • 0
Вижте най-епичния модел Lamborghini в цялата история на колата ВИДЕО

Zyrus Engineering, норвежка компания, занимаваща се със създаването на суперколи на Lamborghini със задвижване на всички колела, е решила да модифицира модела Lamborghini Huracan Super Trofeo, което значително е увеличило първоначалния потенциал на автомобила.

 Сега мощността на суперавтомобила след модификацията е 1200 конски сили. Името на модела също е претърпяло промяна. Сега това е Zyrus LP1200. Изумителната машина бе изпратена и показана на писта в Дубай.

Капсула на времето: Рядко Lamborghini престояло 45 години само в гаража СНИМКИ

Тим Бертън, известен с прякора Shmee150 - блогър ценител на редки автомобили от Англия, вече демонстрира новата машина в своя канал в YouTube. Обновеният Zyrus LP1200 беше представен и в Gatebil, най-известният трак-фестивал в света. Какви модификации е претърпял автомобилът?

Външните промени са минимални, ако не се вземат предвид покривът, прозорците и приборния панел. Що се отнася до техническите характеристики, те са просто впечатляващи: обемът на V10-twin-turbo двигателя е 5,2-литра, а мощността е 1200 к.с..

Моделка с пищен бюст потопи Lamborghini в басейн ВИДЕО

И всички тези характеристики при общо тегло на автомобила около 1200 кг. Автофеновете и автомобилните експерти нарекоха Zyrus LP1200 най-епичния модел на Lamborghini. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ