Вижте Mercedes-Benz X-Classe с тунинг в стил AMG СНИМКИ

  • 23.01.2020 9:25 /
  • 5087 /
  • 0
Вижте Mercedes-Benz X-Classe с тунинг в стил AMG СНИМКИ

Лондонското ателие Kahn представи тунингована версия на X-Класса с решетка за радиатора, преден капак и 22-инчови джанти в духа на моделите AMG, защитен пластмасов комплект за каросерията, арка и допълнителни светлини. 

Освен оптичното модернизиране, пикапът се предлага и с обновен салон. 

На демонстрационния екземпляр с перлено бял цвят доста ефектно изглеждат контрастните разширители на арките на колелата, пластмасовите вложки по вратите и "хрилете" на предния капак. 

Дизайнерите на Kahn са монтирали на X-Calss-ата и хромирана радиаторна решетка Panamericana и са запазили фирмената емблема. 

Впрочем, освен някои външни детайли, нищо друго не напомня за спортния характер на пикапа Kahn: под предния капак е запазен щатната турбодизелова четворка с мощност 190 конски сили, все пак за основа на проекта е ползвана обикновена X-Class-а във версията X 250 d.

Промени по ходовата част ателието също не предлага. 

Снимките на салона засега не са разпространени, но, вероятно, за X-Класа-та ще може да се поръча обшивка от висококачествена мека кожа, при това по желание на клиента специалистите от Kahn може да сменят покритието не само на седалките, вратите, централната колона и кормилото, но и на предния панел. 

Демонстрационният образец на X-Class с тунинга на Kahn е оценен на 50 000 британски лири.

С отчитането на стартовата цена на X 250 d, тунингът ще струва на собственика на колата около 15 500 британски лири.

 

КОМЕНТИРАЙ