Вижте как се произвеждат автомобилите Lamborghini без да ставате от мястото си (ВИДЕО)

https://auto.blitz.bg/galeriya/vizhte-kak-se-proizvezhdat-avtomobilite-lamborghini-bez-da-stavate-ot-myastoto-si-video Auto.blitz.bg
Вижте как се произвеждат автомобилите Lamborghini без да ставате от мястото си (ВИДЕО)

В завода в Сант Агата Болонезе в Италия се случва истинска магия. Той е единственото място в света, където се произвеждат автомобилите от марката Lamborghini. И видео, което сме подготвили за вас, е рядка възможност да се види как се случва всичко това.

Търсенето на новите суперколи Lamborghini нараства от година на година, след като концернът Volkswagen придоби италианската марка. През първата половина на 2018 г. италианският производител е произвел 2327 автомобила, което е с 11% повече в сравнение със същия период на предишната година.

Вижте как девойка ефектно разби състезателно Lamborghini (ВИДЕО)

Заводът на Lamborghini в  Сант Агата Болонезе

Компанията продължава да разширява производството си. Производственият капацитет на централата през последните две години е нараснал толкова, че компанията може да произвежда 8 000 автомобила годишно.

Дръжте се здраво! Погледнете пътя през очите на шофьор, който кара бързо Lamborghini Huracan Spyder Performante (ВИДЕО)

Блогърът от YouTube Mr JWW показа как се създават известните суперавтомобили, така че можем да посетим завода на Lamborghini, без да напускаме дома си. /auto.blitz.bg

 

Горещи

Коментирай
2 Коментара
M O N K
преди 5 години

Невероятна кола......според мен,една от най -добрите в света!!

Откажи
Ку-Ку
преди 5 години

Къде са и реактивните двигатели? Кога ще полети, като в Star Wars?

Откажи