VIP -ван Mercedes-Benz, украсен с кожа от Bentley СНИМКИ

  • 04.05.2020 8:33 /
  • 712 /
  • 0
VIP -ван Mercedes-Benz,  украсен с кожа от Bentley СНИМКИ

Немската компания Schawe Car Design направи на базата на Mercedes-Benz V-Класа изискан бизнес ван. 

Салонът на автомобила е изцяло преосмислен: на повишен комфорт могат да се насладят четирима бизнесмени, използвани за перфорирана кожа от Bentley и алкантара. 

За база на проекта е бил взет Mercedes-Benz V 250 d с AMG-пакет и 19-инчови джанти.

Броят на креслата е намален до шест с отчитането на водача, при което в центъра на вниманието се оказват четири VIP-пътника, отделени от кабината чрез "лимузинена преграда". 

Бизнес ванът може да стане място на преговори между четирима души: седалките на втория и третия ред са монтирани с лице една към друга, при което всичките персони разполагат с еднакви мултиконтурни кресла от кожа Nappa с подогрев и вентилация, също и с отделна климатична зона.

Седалките са обшити с черна кожа Mercedes-Benz с ромбовидна шарка, подлакътниците и страничните панели са покрити със светла кожа от Bentley и алкантара.

В благородните материали е интегрирано диодно полихроматично осветление, отгоре салонът се осветява от "хладна" бяла светлина, а изолацията от външния свят може да се постигне чрез специални дълбоки щори.  

В противоположната на вратата стена е вградена масичка, в подлакътниците са вградени таблети iPad, в тавана е монтиран голям монитор, за меломаните има и субууфер. 

Под ръка на седящите на третия ред се намират и кристални гарафи.  

Шофьорското място е оформено в същата цветова гама, както и VIP-зоната, а предните седалки са обшити с черна кожа в същия стил, както и креслата на шефовете.  

Майсторите от Schawe Car Design не са пипали техническите характеристики, ограничавайки се само до монтирането на допълнителен акумулатор. 

Под капака на минивана е установен турбодизел с мощност от 190 конски сили и работен обем от 2.1 литра.  

Цената на тунингования ван не се разкрива. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ