ВИДЕОЗАГАДКА: Как това дърво е пронизало колата през средата?!

  • 24.11.2019 9:50 /
  • 6351 /
  • 0
ВИДЕОЗАГАДКА: Как това дърво е пронизало колата през средата?!

На 18 ноември на улица Мендес-Франс във френския град Нант, очевидци са видели лек автомобил, през който е израснало дърво. Освен това, както дървото, така и колата изглеждали доста добре. Не изглеждало сякаш колата е стояла тук толкова дълго, че вече е покрита с мъх - машината е абсолютно свежа и с блестящи колела.

Свидетелите на загадката обикаляли учудено около колата, а след това публикували видеа в социалните мрежи. Потребителите се впуснали да мислят относно решаването на странния случай, като някои от смятали, че това е ловък фотомонтаж.

Всичко, обаче, станало ясно малко след това. Както пишат френските медии, мистерията, която привлякла зрителите, всъщност е инсталация на уличния театър Royal De Luxe, който искал да вдигне шум и да привлече вниманието на минувачите.

Съблазнителни красавици и автомобили в нов горещ календар СНИМКИ

Тълпи от зрители се събрали около странния обект, информацията бързо се разпространила и хората започнали да се събират от покрайнините, за да видят чудо машината, пронизана от дърво. Всички направили снимки на обекта и публикували в социалните мрежи.

Загадката, привличането на любопитни, оживлението в района, всъщност са били и целта на акцията на Royal De Luxe. Арт проектът, замислен да стои няколко години, трябва да помогне за съживяване на популярната зона на града и да накара хората да общуват. Любопитното е, че този проект се финансира от бюджетите на градовете Нант и Сен Херблен.

Опит за паркиране накара цялата мрежа да онемее ВИДЕО

Особено внимателните зрители разбрали какъв е трикът - колата е била разглобена, а след това внимателно заварена около дърво, като е създадена илюзията, че дървото е пронизало автомобила.

Що се отнася до самата инсталация, на следващия ден тя била изгорена от неизвестни. Въпреки че, може би това също е част от пърформанса. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ