Видео засне как мъж успя с голи ръце да спре движещ се автомобил

  • 11.02.2022 10:50 /
  • 2005 /
  • 0
Видео засне как мъж успя с голи ръце да спре движещ се автомобил

Автомобилите с механични скоростни кутии никога не трябва да се оставят паркирани с включена неутрална предавка - дори при лек наклон надолу автомобилът може да започне да се движи сам.

Точно това се е случило с хечбека SEAT Ibiza, който можете да видите във видеото. За щастие собственикът не е успял да се отдалечи и забелязал, че автомобилът започнал да се движи.

Но още по-голям късмет за него е, че е успял да спре колата с голи ръце, преди тя да се забие в други коли, паркирани край пътя.

Веднага трябва да споменем, че е много лоша идея да се втурнете пред движещ се автомобил. Това е като да се опитвате да хванете падащ нож - има голяма вероятност да хванете острието. В случай на автомобил това може да се окаже много по-лошо от порязване на ръката ви с нож.

Страховит обратен завой на шофьор над пропаст има 36 млн. гледания ВИДЕО

В първата част на видеото се вижда как мъжът се отдалечава от автомобила, но в един момент разбира, че той се движи. След това шофьорът застава пред Ibiza и започва да я бута.

Няколко пъти той е изтласкван от силата на инерцията, но е подпомогнат малко от "лежащия полицай" и накрая успява да забави колата до пълно спиране.

Минувач сякаш се качва и натиска ръчната спирачка, като спира по-нататъшните опити за бягство от колата. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ