Уникален Mercedes-Benz LORINSER само за най-големите ценители се продава в София СНИМКИ

  • 25.11.2019 20:31 /
  • 6209 /
  • 0
Уникален Mercedes-Benz LORINSER само за най-големите ценители се продава в София СНИМКИ

Притежателят му ще влезе в ексклузивен клуб, в който членуват знаменитости като Бърни Екълстоун, Ники Лауда, Шакил Онил и Арнолд Шварценегер 

Уникален по рода си Mercedes-Benz се продава в София. Моделът е Mercedes-Benz S 500 4 MATIC, но доработен от ексклузивната германска компания за технически и оптичен тунинг LORINSER. 

Компанията Lorinser е семейна компания трето поколение, известна по целия свят на ценителите със своите редки тунинговани автомобили, в които влагат своите опит и страст от 1930 година насам. С доработването на Мерцедес компанията се занимава повече от 30 години. Двигателят на уникалния германец от 2015 г. е бензинов, с мощност от 585 к.с. Задвижването, естествено, е подобаващо за този спортен и ултралуксозен автомобил - 4х4.  

По наши данни, автомобилът ускорява от 0 до 100 за не повече от 4.8 секунди. Максималната скорост е ограничена на 250 километра. 
Тунингованият Мерцедес, както може да се очаква, е бъкан с екстри. Сред тях са ултрамодсистема за стартиране на двигателя с биометрични данни (пръстов отпечатък). Облепен със защитно фолио XPEL, предни светлини с Multibeam технология, сензори за паркиране отпред и отзад, камера за паркиране на заден ход с широк ъгъл, както и с всевъзможни системи за подпомагане на водача. Може да се предположи, че въпросните екстри ги имат всичките автомобили от най-скъпия премиум клас. 

Това, което наистина отличава това произведение на автомобилното изкуство от всичко серийно и ежедневно са 20 цола алуминиеви джанти Lorinser и ексклузивния кожен салон от кожа от крокодил и питон. 

За сравнение, едно яке от квалитетна модна марка, изработено от крокодилска кожа струва "скромните" 20 000 евро. Предните и задните брони са изцяло преработени по вкуса на тунинг компанията.В крокодилска кожа е решен и селекторът на скоростната кутия. Девизията на компанията Lorinser Sports Service има над 30 години опит в тунинговането на луксозните Mercedes Benz. Компанията вече е представена в над 42 страни.  

Марката Lorinser винаги е синоним на индивидуалност и страст пои целия свят, както и иновации, дизайн и високи технологични постижения, които категорично ще задоволят дори и най-претенциозния клиент. 

Благодарение на своята изключителна репутация, Lorinser е привлякла екзклузивни клиенти като Бърни Екълстоун, Ники Лауда, Алан Прост, Пол Трейси, Шакил Онил, Дензъл Уошингтън, Шарън Стоун и Арнолд Шварценегер. 

Lorinser Group е сред топ компаниите в света по тунинговането на автомобили - от САЩ през Япония и Китай до Дубай и ОАЕ. 

В обявата за уникалния Мерцедес е написано, че колата се продава "по договаряне". Но, по наша информация, бъдещият собственик на неповторимата кола ще трябва да се бръкне 104 000 евро, за да може да се наслади на ексклузивен лукс, както никой друг. 

По наши данни, през 2014 година въпросният модел чисто нов, но без екстрите по интериора, е струвал €168,206. 

КОМЕНТИРАЙ