Уникален Ford Mustang в стила на Hello Kitty - розова мечта за момичета ВИДЕО

  • 28.06.2020 9:50 /
  • 412 /
  • 1
Уникален Ford Mustang в стила на Hello Kitty - розова мечта за момичета ВИДЕО

Малко вероятно е някога да сте чували името на Такия Мидълтън, но вероятно сте наясно с масълкара Ford Mustang и анимираната героиня Hello Kitty.

Междудругото, именно Такия е авторът на идеята и което е наистина уникално, създателката на този ефектен розово-бял кабриолет. Тя е извършила почти цялата работа сама.

Такия вече е посветила 8 години за тунинга на кола и е похарчила около 30 000 долара за този проект (без цената на самия автомобил), но все още не го е завършила и има много планове.

По време на интервю тя е заявила, че са й необходими още около пет години за завършване на проекта.

Автобитка: Ford Mustang срещу Chevrolet Camaro и Dodge Challenger ВИДЕО

Всичко е започнало от това, че Такия искала да стане „супер майка“ за двете си дъщери. Дошла й идеята да води момичета на училище в стилна и необичайна кола. Темата за тунинга е била зададена от момичетата и техния сладък персонаж Hello Kitty.

Мидълтън знае, че оригиналният герой Hello Kitty е направен в бял, син и червен цвят, но тя решила да използва розово, тъй като е "по-момичешки" цвят.

Шофьор се изфука и... потопи новия си Ford Mustang три дни след покупката ВИДЕО

Пухкавият розово нежен декор и огромните 26-цолови хромирани джанти намекват, че скоростта за това „пони“ е второстепенно нещо. И затова тунингът на V6 двигателя не е извършен както обикновено - вместо да се увеличава мощността, двигателят също е боядисан в розово. Такия казва, че никога не е ускорявала автомобила над 135 км / ч.

"Това е първата кола, която някога съм променяла и съм я правила в двора си буквално с голи ръце. Никой никога не ми е помагал, защото исках това да е нещо, което съм създала сама", казва Мидълтън./auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    06.07.2020 9:13
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/