Тъжна история: Ревнив мъж, жена, любовник и побой над една кола (ВИДЕО)

  • 27.06.2019 11:00 /
  • 2072 /
  • 0
Тъжна история: Ревнив мъж, жена, любовник и побой над една кола (ВИДЕО)

Съпруг проследи жена си и не успя да сдържи емоциите си, когато видя какво върши неговата изгора. Камера за наблюдение на трафика в Китай засне шокиращи кадри с побой над автомобил, разиграл се по време на инцидента. 

Във видеото, заснето в Сипин, се вижда как мъж, въоръжен с метална палка, изпада в ярост, скача на предния капан на автомобил и започва да удря по предното му стъкло, след като от колата излиза неговата съпруга. 

Шофьорът обаче не спира превозното средство, а продължава да се движи по натоварения път, видимо, опасявайки се, че ударите вече няма да са по предното стъкло, а по главата му. На свой ред разбеснелият се мъж категорично отказвал да отстъпи и, вече лежейки на предния капак, продължавал да удря по предното стъкло, докато окончателно не го разбил на парчета. 

Шофьорът все пак бил принуден да спре колата, след което рогоносецът Ли и прелюбодеецът Чжан влизат в ръкопашна схватка помежду си. За щастие някой от свидетелите на драмата се е бил обадил в полицията, която мигновено пристигнала на мястото на инцидента и предотвратила убийство. 

Ли е бил задържан от полицията, а Чжан е пуснат под гаранция до "изясняване на обстоятелствата около инцидента", се казва в изявление на местната полиция. 

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ