Трогателна история: Любяща съпруга, суров мъжага и нов пикап ВИДЕО

  • 26.03.2020 9:20 /
  • 6447 /
  • 1
Трогателна история: Любяща съпруга, суров мъжага и нов пикап ВИДЕО

Една много мила история от Ню Йорк стана популярна в мрежата. Преди две седмици мъж имал рожден ден и съпругата му решила да го зарадва

Първо жената решила да разиграе съпруга си. Тя го помолила да излезе навън на улицата: "Скъпи, толкова странно нещо става с моя пикап, хайде да отидем да ти го покажа!"

Мъжът обиколил и погледнал колата ... и не забелязал нищо. Тогава тя го насочила към номера, но той отново оставал в недоумение.

Гъвкава секси гимнастичка показа как може да се затваря багажника ВИДЕО

Тогава жената му казала, че това изобщо не е нейният пикап, защото нейният е паркиран от другата страна на улицата. След това тя казва на съпруга си, че този нов пикап пред който той стои е нейният подарък за рождения му ден.

При тези думи суровият мъжага е развълнуван до сълзи. Особено когато забелязва, че дори към огледалото за обратно виждане е поставен ароматизатора, който му харесва.

Всички в мрежата са на мнение, че това е много трогателна история на фона на коронавируса. Животът продължава, семейството е най-важно, подаръците са нещо страхотно. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Alex
    26.03.2020 12:49
    Едно забравихте да пишете-от вълнение косматкото щял да си обръсне брадата!